Få innsikten fra Creuna-dagen 2016

Se video og presentasjoner fra fagdagen vår i september. Takk til alle som besøkte oss og gjorde dagen til en suksess!

Creuna sitter på en spesialkompetanse som kundene våre nyter godt av hver dag. Men vi liker også å dele! Derfor inviterte vi til Creuna-dagen 29. September 2016, i våre store fabrikklokaler i Drammensveien på Skøyen.

Over 500 gjester med interesse for merkevare, handel, digitale løsninger, reklame og kommunikasjon besøkte oss, og gjorde dagen til en suksess. Tusen takk for at dere kom!

 Her får dere video og presentasjoner fra noen av foredragene som ble holdt. Stikkord for dagen var kundeopplevelse.

James L. McQuivey fra Forrester Research snakker om hyperadapsjon, digtial disrupsjon og kundeopplevelse. Han argumenterer for at det er de lederne og organisasjonene som er besatt av kundeopplevelse, som kommer til å vinne kampen om kundene.


Creunas administrerende direktør Ole Morten Damlien deler sine tanker om Design Thinking.

Case: Kreativ leder Hans Haugli og Senior grafisk designer Stein Øvre viste og fortalte om arbeidet vårt for Storebrand/SPP. Storebrand fra forsikring til pensjon – en merkevarereise som startet på nett.

Kom igang med design thinking! Torbjørn Sitre, kreative leder i Creuna,  har i over fem år brukt designmetoder for å hjelpe norske bedrifter med å skape bedre brukeropplevelser. I denne presentasjonen viser han hvordan du kan komme i gang med design thinking i dag.
 

Møt marinbiologen og havbruksdoktor'n: Creunas nyansatte fagressurs Solveig van Nes (eks-Bellona) ga deg innblikk i de enorme mulighetene i våre havnæringer, og hvordan digitale løsninger og kommunikasjon kan være med på å hente ut potensialet.

Digital modenhetstest: Hvor digitalt moden er din bedrift? Er dere godt rustet til å ta del i det digitale skiftet eller er intern kultur, siloer og utdaterte IT-systemer et daglig hinder? Rådgiver Tina Jacobsen fortalte hvordan bedriften kan bruke resultatene til å komme videre med den digitale transformasjonen.

Edu-tech: Creuna har laget et musikkspill, men hvordan virker egentlig Lyderia? Vi demonstrerte spillet som er laget i samarbeid med Rikskonsertene.

Vårt nyeste case er en app vi har laget for å lære syriske flyktningebarn å lese og skrive arabisk. Her møtte du spillfiguren Ressi, og hørte den spennende historien bak utviklingen!

Møt Pepper! Husroboten Pepper var på scenen sammen med kollega og markedsdirektør Eirik Norman Hansen.