Ole Morten Damlien gir seg i Creuna

«Jeg har hatt fem fantastiske år i Creuna sammen med usedvanlig dyktige kolleger. Nå opplever jeg at rollen som landleder i Creuna-konsernet har utviklet seg, derfor ser jeg det som helt naturlig for meg for å gjøre noe annet», sier Ole Morten Damlien.

De ansatte ble varslet på et allmøte i kantinen i går, mandag.

«Me synes det er synd at Ole Morten gir seg, men når det likevel skjer, er det mykje me kan takka han for. Creuna er i rivende utvikling, og Ole Morten har bidratt til vår solide posisjon i Norge. Sjølv har eg hatt eit svært godt forhold til Ole Morten og satt stor pris på vårt samarbeid» , sier konsernsjef Arne Hjeltnes.

Ny nordisk strategi

Creuna har akkurat avsluttet et stort strategiarbeid i samarbeid med Creuna-kontorene i Danmark, Sverige og Finland, og er i ferd med å bekrefte sin posisjon som ledende, Nordisk aktør av digitale kundeopplevelser.

«Me har identifisert nye, store muligheter, og er umiddelbart på jakt etter ein ny leiar av Creuna Norge. Me starter umiddelbart prosessen med å finne Ole Morten sin etterfølgjar. Dette meiner eg er ein av medianoregs mest interessante stillingar», sier Arne Hjeltnes.

Styremedlem i Creuna, Torstein Harildstad, går inn i rollen som konstituert CEO for Creuna Norge. Harildstad var inntil nylig konsernsjef i Software Innovation, og har siden i sommer ledet arbeidet med implementering av den nordiske strategien.