Haldor Hårvik

Haldor Hårvik

Director of Brand Consulting
+47 934 12 620 /

Haldor er en ledende kommunikasjonsrådgiver for selskapets toppledelse, styre og eiere. Haldor har jobbet mye for kunder innen bransjene energi, telecom, finans, transport, og næringsmidler. Som Global Strategic Director for Statoil ASA i McCann World Group jobbet han i 6 år med klima og energispørsmål nasjonalt og globalt, blant annet med selskapets gasskommunikasjon i Europa mot beslutningstagere og påvirkere.

Hans spesialområder inkluderer konseptutvikling, merkevarebygging, posisjonering, innsikt, strategi, utvikling av budskap, implementering og gjennomføring av strategier og målinger av avkastning på investeringer i kommunikasjon. Haldor har bakgrunn fra forskning og undervisning på alle nivåer fra Handelshøyskolen BI, Norges miljø- og biovitenskapelige universitet og har vært gjesteforsker ved Texas Tech University. Han har jobbet mye med endringsprosesser og kulturbygging internt hos store virksomheter, både knyttet til fusjoner og oppkjøp, kundeorientering og innovasjonsprosesser. Haldor har over 20 års erfaring innen kommunikasjon fra markedsundersøkelser, konsulting, planning, PR, mediebyrå og reklamebyrå. Før dette var han leder for Strategi og Planning i Leo Burnett og Ogilvy & Mather, og direktør for Strategi og Forretningsutvikling i MediaCom, og har arbeidet med Norske, Skandinaviske og internasjonale kunder.


Silje Storhaug Beate Alme Eirik Norman Hansen Haldor Hårvik

Dette tror Creuna blir viktig i år

Høye forventninger, grenseløs teknologi og mye følelser vil prege den digitale verden i 2017. Se trendene du bør vite om her.

Joachim Løvf Haldor Hårvik Stein Sørlie

SXSW 2016: Det handler fortsatt om mennesker

Til deg som er urolig for at teknologien truer oss som mennesker. Årests SXSW-konferanse gir trøst.

Haldor Hårvik
Haldor Hårvik John Aurtande

Merkevareledelse 2.0

Kundene har overtatt merkevarepraten. Alt vi kan gjøre er å sørge for at de snakker fint om oss.

Haldor Hårvik John Aurtande

Hvordan lykkes i kundenes tidsalder?

Kundene har tatt kontrollen og snur opp ned på det meste – også merkevarearbeidet. Vi tok debatten på vårt frokostseminar 3. september.