Joakim Howlid

Joakim Howlid

Teknologidirektør
+47 920 23 479 /

Joakim er Creunas Chief Technical Officer, og er sentral i mange av våre store utviklingsprosjekter. Han har blant annet vært teknisk ansvarlig for flere komplekse E-handelsløsninger. Joakim har en Master i Information Technology og diplomtittel fra NITH, og har både teoretisk, praktisk og pedagogisk erfaring innen bruk av .NET-teknologi og SQL-server. Joakim er sertifisert .NET-utvikler (MCSD) og har jobbet som Microsoft Certified Trainer.

Mine favoritter


Joakim Howlid
Joakim Howlid Jesper Allermand Per August Krämer

Universell utforming er nyttig for alle

BLOGG: 1. juli må alle nye norske nettsteder være universelt utformet. Er det dyrt? Legger det bånd på kreativitet? Må du skaffe deg nye nettsider?

Joakim Howlid
Joakim Howlid

Lansering av Windows 8

Windows 8 er bare en av mange spennende nyheter fra teknologigiganten, og endelig har dagen for lansering kommet.

Christian Øvregaard Joakim Howlid

Netthandel - hvor beveger verden seg?

Hvordan bruker kundene netthandel i dag og hva innebærer det for deg som aktør? Se video og presentasjon fra vårt frokostseminar.

Joakim Howlid

Den nye E-comloven

En ny forskrift vedrørende "cookies" vil få store konsekvenser for digitale markedsførere. Se video fra vårt frokostseminar.

Joakim Howlid
Joakim Howlid

2013: Mobilen har tatt over internett

Mobiltelefonen er kanskje det siste man ser på før man sover, og det første man ser når man våkner. Fra vi starer dagen til vi legger oss omgir vi oss med mange ulike devicer. Les mer om Responsive Web Design her.