Silje Storhaug

Silje Storhaug

Senior Consultant
+47 982 56 018 /

Silje er senior konsulent i Creuna med spesiell fokus på utvikling av konsepter og merkevarebygging i digitale kanaler. Hun har en sjelden kombinasjon av teknisk og sluttbrukerorientert kompetanse og har fokus på brukerens totalopplevelse sett opp imot tjenesters hensikt og kommunikasjonseffekt.

Silje har jobbet med et bredt spekter av prosjekter innenfor digital kommunikasjon; fra e-handelsløsninger, digitale kampanjer, internett, intranett og ekstranett, til utvikling av applikasjoner til interaktiv tv og mobiltelefon. Hun har også prosjekterfaring fra designprosjekter til TV-skjerm.

Silje har en bachelor i markedskommunikasjon fra Handelshøyskolen BI. Hun har også utdanning innen frontend-utvikling og design av interaktive kommunikasjonsløsninger fra Høgskolen i Gjøvik og Norges Kreative Fagskole. Silje har tidligere arbeidet som konsulent innen grensesnittutvikling og design i tidligere WMData (nå CGI) hvor hun deltok i selskapets satsning på applikasjonsutvikling for nye medier.

Mine favoritter


Silje Storhaug Beate Alme Eirik Norman Hansen Haldor Hårvik

Dette tror Creuna blir viktig i år

Høye forventninger, grenseløs teknologi og mye følelser vil prege den digitale verden i 2017. Se trendene du bør vite om her.