Partnere

Vårt samarbeid med strategiske partnere er avgjørende for å kunne levere et sterkt samlet tilbud. Partnerne er valgt fordi de er ledende i markedet på sine områder.

 • EPiServer

  Creuna er EPiServer Premium Solution Partner og har vært deres partner siden de startet opp. Med EPiServer som CMS-plattform leverer vi avanserte portaler, nettsider, webapplikasjoner og komplekse integrasjonsoppgaver for større virksomheter og organisasjoner.

  episerver.com
 • Microsoft

  Creunas IT-konsulenter og systemutviklere er .NET- sertifiserte og holder seg kontinuerlig oppdatert om Microsofts produkter. Creunas konsulenter er Microsoft-sertifiserte og har jobbet med en rekke av deres produkter, bl.a. Microsoft SharePoint Server 2007, BizTalk Server og Commerce Server.

  microsoft.com
 • Networkedplanet

  NetworkedPlanet jobber med utvikling av emnekartbaserte prosessverktøy og applikasjoner for Microsoft .NET rammeverk.

  networkedplanet.com
 • Bring

  Creuna er en anbefalt samarbeidspartner av Bring, en av de ledende post- og logistikkaktørene i Norden. Bring har stor kompetanse innen netthandel, og leverer tjenester som er tilpasset nettbutikkene og deres kunder. Dine kunder kan velge å få varen levert hjem på døren på kvelden, hente varen på postkontor eller Post i Butikk eller få den direkte i postkassen. Bring tilbyr også sporing på mobil, slik at kunden alltid får oppdatert informasjon om hvor pakken befinner seg. Ønsker du å vite mer om hva Bring kan hjelpe din nettbutikk med, se:

  bring.no
 • 23video

  23 Video er et effektivt og billig verktøy som lar deg starte din egen tv-stasjon på mindre enn to minutter. Vi tilbyr utvikling av videoinnhold med alt fra konsept, design og produksjon.

  23video.com
 • TransQ

  TransQ er et leverandørregister og en løsning for kvalifisering som brukes av innkjøperne i den nordiske transportsektoren. Løsningen tilbyr oppdatert og kontrollert leverandørinformasjon, og muliggjør også mer effektive anskaffelser i samsvar med EUs regelverk.

  achilles.com
 • Google

  Som Google Partner er Creuna nå anerkjent som en pålitelig forretningspartner innen markedsføring på nettet. Dette er noe våre kunder vil nyte godt av. I tillegg til at vi følger de høyeste markedsføringsstandarder som er satt av Google, vil vi også få delta i betatesting av fremtidige AdWords-funksjoner og øvrige Google-produkter.